Dit prikbord is bedoeld voor personen die voor de hobby met keyboards in de weer zijn.

Professionele advertenties zullen worden geweerd.

Je kan hier je instrument te koop aanbieden, een “instrument gezocht” advertentie plaatsen, een vraag over de bediening of probleem stellen/beantwoorden, contact zoeken met andere keyboardspelers etc..

Overigens kan je jouw instrument beter aanbieden via de paginamarkt. Hier heb je namelijk de mogelijkheid om de advertentie te verwijderen als het instrument is verkocht.

Ben je op zoek naar midifiles of bladmuziek?

Lees dan goed onderstaande tekst!

Omdat midifiles en bladmuziek veelal auteursrechtelijk zijn beschermd is het niet toegestaan links te verstrekken die verwijzen naar illegale sites. Ook het zelf aanbieden van of vragen naar kopieën van midifiles/bladmuziek is ten strengste verboden tenzij het gaat om de originele files in de originele verpakking, voor zover een originele verpakking bestaat. Downloads hebben immers geen verpakking!

Voor bladmuziek en midifiles geldt dat er geen kopieën mogen worden aangeboden en gevraagd!

Let op (1): Het uitwisselen van auteursrechtelijk beschermd materiaal via het prikbord is nadrukkelijk niet toegestaan.

Let op (2): advertenties van particulieren die midifiles te koop aanbieden worden niet geplaatst!!!

Let op (3): telefoonnummers en emailadressen in advertenties zullen worden verwijderd

Om misbruik van het prikbord te voorkomen worden berichten eerst gecontroleerd alvorens deze worden geplaatst. Een bericht kan zonder opgaaf van reden worden geweigerd.

Houd er rekening mee dat belanghebbende partijen prikborden als deze voortdurend in de gaten houden en niet zullen schromen om juridische stappen te ondernemen tegen degene die files aanbiedt of vraagt. Voor bladmuziek geldt dat originele exemplaren wel mogen worden aangeboden.

Sorry voor het ongemak en ondanks alles toch veel succes en plezier gewenst op het prikbord!

René van den Bergh

Keyboard Pagina Beheerder